Over Iris

Je kunt mij vinden op de hoek van de straat. Ik heb zojuist iemand aangesproken en hij vertelde mij over zijn wijk en waarom hij er zo graag woont en werkt. De spontane actie leverde ons een interessant gesprek op. Met mijn camera in mijn hand stap ik in zijn belevingswereld. Terwijl ik door de wijk loop hoor ik zijn verhaal in mijn hoofd. Ik kijk nu wat anders naar de wijk. Met mijn camera leg ik nu details vast waar je anders aan voorbij loopt.

Mijn nieuwsgierigheid brengt mij in nieuwe werelden. Ik heb aandacht voor de eenzame buurman, een toerist of de nieuwe bakker op de hoek. Wat begint met een vraag verandert al snel in een gesprek. Een gesproken verhaal dat eindigt in beeld: film of fotografie. Met deze beelden ga ik opnieuw met mensen het gesprek aan. Benieuwd hoe ze nu hun eigen verhaal zien.

Zit jouw hoofd vol met ideëen maar weet je niet hoe je dit vertaald naar beeld? Geen probleem! Graag help ik jou om jouw verhaal vast te leggen. Dit kan jouw persoonlijke verhaal zijn, de visie van je onderneming of de belevingswereld van je doelgroep. Ik ben benieuwd.”

Als we samen in je belevingswereld duiken, levert dat vaak mooie ideëen op. Met de nadruk op samen. Het idee kan in verschillende vormen weergegeven worden. Met de camera leg ik vast hoe het idee er nu uit ziet. We gaan onderzoeken of het werkt in de markt. Hierdoor zie ik kansen ontstaan waar je met jouw idee naar toe kan groeien. Ik denk graag mee en creëer concepten die verbindend zijn. Uiteindelijk kan dit zich vormen in campagnes en verschillende media-uitingen. We zijn opweg naar succes.