j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Social accounts

Search

Ik als nakomer

Met het project Ik als Nakomer geef ik nakomers een stem. Er is weinig informatie rondom het nakomer schap, vooral eigen ervaringen vanuit de nakomer zelf.

Tijdens mijn onderzoek kwam ik wel 1 boek tegen. Tijd dus om deze verhalen van nakomers te verzamelen. Het archief aan te vullen.

In het filmarchief vind je korte films, ingesproken door nakomers zelf. Met de korte films vertaal ik de wereld van de nakomer. Ik roep nakomers van alle leeftijden op hun ervaring te delen en zo het archief te vergroten. Zodat we deze kennis kunnen bundelen. Door verhalen van nakomers te bundelen en te publiceren openbaar ik de eigen ervaringen. Het filmarchief Ik als Nakomer is een plek voor verhalen van nakomers. Daarmee ook voor de familie eromheen. Zodat ze wereld van het nakomerschap beter kunnen begrijpen. Tijdens het proces heb ik met verschillende nakomers gesproken en gezinstherapeuten. Op deze manier ben ik achter gezamenlijke eigenschappen van nakomers gekomen. De belevingswereld van nakomers kan je vinden in het filmarchief: ikalsnakomer.nl